Barion Pixel
2016. november 11.

Gabonaszállítók ütköztek Győrvárnál - karcolás nélkül megúszta a sofőr

Ahol egy gabonaszállító kamion ütközött egy másik gabonaszállítóval. A balesetben senki nem sérült meg, a vétkes sofőrnek ma este lesz mit ünnepelnie.

Zalaegerszeg felé tartott a 74-es főúton két, azonos céghez tartozó gabonaszállító, a második jármű vezetője néhány pillanatra másfelé nézett, amikor visszafordult akkor vette észre, hogy társa fékez és megáll előtte.

Ráfutásos baleset történt a 74-es főúton Győrvár közelében

A sofőr félrerántotta a kormányt, de ütközött a másik gabonaszállítóval, ettől a fél kabin összeroncsolódott. A jármű ezután a szemközti sávot is elhagyva padkára futott, de az utolsó pillanatban még sikerült visszakormányozni az útra a megrakott szerelvényt. Így a teherkocsi sem árokba nem dőlt, se fának nem ütközött, illetve óriási szerencse, hogy szemből sem érkezett senki.

Ráfutásos baleset történt a 74-es főúton Győrvár közelében

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt félpályás lezárásra kell számítani, az útra kiszóródott gabonát és vasdarabokat a Magyar Közút emberei takarítják. Tapasztalat alapján felhívjuk az autóvezetők figyelmét, hogy az útszakaszon néhány napig fokozott óvatossággal vezessenek, az árokba szóródott gabona ugyanis vonzza a vadakat.

Ráfutásos baleset történt a 74-es főúton Győrvár közelében

Beszéltünk a balesetet okozó fiatalemberrel, akitől megtudtuk, hogy nagyon sajnálja az estet és még szinte fel sem tudja fogni, hogyan lehetett ekkor szerencséje, mint mondta a baleset után felhívta a főnökét, hogy tájékoztassa az esetről, a cég vezetőjét azonban nem a teherautó és a rakomány állapota érdekelte, hanem, hogy a sofőrnek és más embernek nem esett-e baja.

Ráfutásos baleset történt a 74-es főúton Győrvár közelében- gabonaszállítók ütköztek



Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.