Barion Pixel
Szerző: Vas MKI / Olvasói fotók: Somogyi Noémi, Márkus Dániel, anonim 2019. július 20.

Munkagép is kiégett a püspökmolnári tarlótűzben - 150 szalmabála lett a lángok martaléka

Több mint 20 hektáros területet érint az a tarlótűz, ami Püspökmolnárinál keletkezett szombaton délután. Négy város tűzoltói dolgoznak a helyszínen.

Frissítés: 16:30 Eloltották a tűzoltók a Püspökmolnári külterületén égő tarlót. Mintegy húsz hektáros területen égett a tarló, és körülbelül százötven darab szalmabála is lángra kapott Püspökmolnári külterületén. A lángok oltásán közös erővel, több oldalról dolgoztak a szombathelyi, a körmendi és a sárvári hivatásos, valamint a vasvári önkormányzati tűzoltók, akik eloltották a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz. (Katasztrófavédelem)

Frissítés 15:40: Nagy területen kapott lángra a tarló és mintegy százötven darab szalmabála Püspökmolnári külterületén. A tűzeset során egy bálázógép is kiégett. A lángok oltásán közös erővel dolgoznak a szombathelyi, a körmendi és a sárvári hivatásos, valamint a vasvári önkormányzati tűzoltók. Az eset során mintegy 150 szalmabála is elégett. A tűzoltók körülhatárolták a lángokat.

Kigyulladt a tarló szombaton délután Püspökmolnári külterületén. Mintegy nyolcvan-száz hektárt érint a tűz. A helyszínre a szombathelyi, a körmendi és a sárvári hivatásos, valamint a vasvári önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a lángok oltását.

Olvasói kép: tarlótűz Püspökmolnárinál

A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is - kaptunk tájékoztatást a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól.

Olvasónk fényképe a Püspökmolnári közelében kiégett bálázóról

Olvasónk egy kiégett bálázóról küldött képet. Egyelőre nem tudjuk, hogy ez a gép volt a tűz forrása, vagy áldozatul esett a máshonnan terjedő lángoknak?

Olvasói kép: tarlótűz Püspökmolnárinál

A fotókat Somogyi Noémitől, Márkus Dánieltől és neve mellőzését kérő olvasónktól kaptuk, köszönjük!

Tarlótűz Püspökmolnárinál - olvasói fotók
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.