Barion Pixel
2015. június 01.

A hétvégén foszthatták ki a postát Hegyfalun

Az alkalmazottak a hétfői nyitáskor fedezték fel, hogy betörtek a postára. A tettesek egy gazos területen keresztül juthattak be az épületbe, ahol akár két napon át tevékenykedhettek.

Rendőrautók, egy biztonsági cég és a postabiztonságért felelős szakemberek  járművei álltak hétfőn délelőtt a 86-os főút melletti postaépület előtt. Úgy tudjuk, az eddig ismeretlen elkövetők (vagy csak egy tettes) a hétvégén törhettek be az épületbe. Az egyik közelben lakó férfi elmondta, ő végig otthon tartózkodott és nem hallotta a riasztó hangját, feltehetőleg azért, mert be sem kapcsolt.

hegyfalu_betores

Arról egyelőre nincs információnk, hogy sikerült-e valamit zsákmányolni Hegyfalun. A faluban terjedő szóbeszéd szerint igen, azonban ezt eddig senki nem erősítette meg.

hegyfalu_betores2

A betörők vélhetően egy mellékutcából, a takarékszövetkezet mögötti szabadon álló területen, majd egy bokros részen keresztül juthattak el a posta épületéig.

hegyfalu_betores6

A helyszínen mindössze annyit sikerült megtudnunk, hogy nem rablás történt és senki nem sérült meg. A helyszínelők mellett egy biztonsági cég is különböző méréseket végzett és sokáig nézték a posta épületén futó vezetékeket is.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.