Frissítve: 2013. augusztus 10.

Porsche elől "menekült" a patakba zuhant Opel Vépen?

Átszakította a hídkorlátot és patakba zuhant egy Opel Vépen, kedden délután. A sofőr elmondása alapján egy Porsche jött vele szembe, a frontális ütközést akarta elkerülni, így került a mederbe.

"„Sivító hangot, csattanást hallottam és azonnal rohantam ki, mert tudtam, hogy baleset történt. De az utcán nem láttam semmit, csak szaladó embereket. Akkor kiabáltak, hogy egy autó a vízbe zuhant”" - emlékezett vissza egy vépi asszony a baleset utáni pillanatokra, kedden, késő délután.

Az autó vezetője, egy vépi fiatalember sértetlenül szállt ki a mélybe csapódott autóból, hölgy utasát mentő vitte Szombathelyre, ő könnyebben sérült.

A letarolt korlátú hídon sok nézelődő gyűlt össze. Két perc alatt öt verziót is hallottunk arról, mi miatt történt a baleset, úgyhogy inkább az autó vezetőjét kérdeztük.

"„A belváros felé tartottam, amikor egy kanyar után szembe találtam magam egy Porsche Cayenne-nel. Átlógott az én sávomba. Félrehúztam a kormányt, de a kavicsos padkán kisodródott az autóm, átment a szemközti sávba és ott megpattant a híd padkáján, majd visszacsapódott, egyenesen neki a hídnak. Lezuhantunk, de szerencsére nem lett komolyabb baj. Van, aki azt mondja, a szembejövő egy Fordot előzött, de én ezt nem láttam, csak a Porschét”" - mondta el a nyugat.hu-nak az autót vezető fiatalember.
Patakmederbe zuhant az Opel Vépen

A patakmederbe zuhant autót daruval emelték vissza az úttestre. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.