Barion Pixel
Frissítve: 2013. augusztus 10.

Police feliratú kabátban rabolt Csörötneken - videóval frissítve!

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el fegyveres rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2010. november 02-án 15:30 óra és 15:35 óra közötti időben a Csörötnek, Fő utca 48. szám alatt található Savaria Takarékszövetkezetben dolgozó alkalmazottakat egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette és pénzátadásra kényszerítette. A bűncselekményt követően az elkövető a Fő utcán Rábagyarmat felé futva távozott.

Az elkövető a bűncselekményt megelőzően, több alkalommal is elsétált a Csörötnek, Fő utca 48. szám alatt található Savaria Takarékszövetkezet előtt, illetőleg annak környezetében tartózkodott. A fegyveres rablás után többen követték, de a focipályánál felszaladt egy erdős részbe, ahol szem elöl veszítették.
A biztonsági kamera felvétele a rablásról, három szögből:

Az elkövető személyleírása
25–30 év körüli, 175-180 cm magas, átlagos, sportos testalkatú, férfi, aki az elkövetéskor fekete színű POLICE feliratú baseball sapkát, fekete színű, hátán fehér színű, POLICE feliratú dzsekit, bal kezén fehér egészségügyben használt gumikesztyűt viselt. A fegyvernek látszó tárgy egy fekete színű, nem forgótáras maroklőfegyver volt.

A Rendőrség számít azon személyek jelentkezésére, akik a felhívás és vagy elkövetőről rögzített képek és videó alapján felismerni vélik a keresett személyt, vagy a bűncselekménnyel, illetőleg annak elkövetőjével kapcsolatos bármilyen információ birtokában vannak.

Jelentkezni a 06-94/313-355 hívószámú üzenetrögzítő-számon, továbbá munkaidőben a 06-94/521-102 telefonszámon, valamint az ingyenesen hívható 107 segélyhívó-számon lehet.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.