Barion Pixel
2014. június 20.

Polgárőrnap Vas megyében

Polgárőrök ünnepeltek Vasegerszegen.

Mintegy hatszáz polgárőr vett részt azon az ünnepségen, amelyet 2014. június 14-én a Vas megyei Polgárőr Szövetség rendezett meg Vasegerszegen.

Az eseményen V. Németh Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára, Dedics Zoltán r. ezredes, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese, Kovács Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke, valamint Zámbó Péter az Országos Polgárőr Szövetség alelnöke is részt vett.

A délelőtt a versengésről, a sportról és a különféle technikai bemutatókról szólt, míg a délutáni órákban elismerések átadására került sor.

A Megyei Közgyűlés elnöke – a polgárőr mozgalom népszerűsítéséért és a polgárőr szervezeti munka segítéséért – Vas Megye Közgyűlésének Emlékplakettje elismerést adományozott Debreceni Krisztián r. századosnak, a Körmendi Polgárőr Egyesület tagjának, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese pedig – a kiemelkedő polgárőr tevékenységéért – tárgyjutalomban részesítette Sebők Csaba r. főtörzszászlóst, a Magyarszombatfai Polgárőr Egyesület tagját.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.