Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2024. január 27.

Figyelmetlenül indult a parkolóból, Nissannak ütközött egy Audi Szombathelyen

A sofőr az elmondása alapján ugyan belenézett a tükörbe elindulás előtt, de nem vette észre az érkező személyautót. A vétlen gépjárművezetőt a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.

Közlekedési baleset történt a szombathelyi Vörösmarty Mihály utcában szombaton délután. Egy Audi ütközött egy Nissannal.
 
Figyelmetlenül indult el a parkolóból az Audi vezetője, az autója egy Nissannak ütközött
 
-Egy parkoló autó előtt álltam. Kitettem az irányjelzőmet balra, belenéztem a tükörbe, de nem láttam másik autót. Elindultam és azonnal  ütköztünk. Valószínűleg holttérben lehetett a Nissan. Egyértelműen én hibáztam. Nagyon sajnálom a történteket - válaszolt kérdésünkre a balesetet okozó fiatalember.
A Nissan vezetőjét a mentők kivizsgálásra kórházba szállították
 
A Nissant vezető nő az elsődleges adatok alapján nem sérült meg, de indokoltnak látták az alaposabb, kórházi kivizsgálását, ezért a mentők elszállították.
Figyelmetlenül indult el a parkolóból az Audi vezetője, az autója egy Nissannak ütközött
 
A helyszíni szemle ideje alatt nem alakult ki nagyobb torlódás.
A Nissan vezetőjét a mentők kivizsgálásra kórházba szállították
 
Taxi vonóhorgán akadt fenn egy Volvo
 
Az Öntő utcában pénteken történt kisebb közlekedési baleset. Egy taxi befordult egy kapubejáróra és bár majdnem a kerítésig gurult, de a jármű hátulja kilógott az úttestre.
 
Egy, a 11-es Huszár út felé tartó Volvo vezetője ezt nem vette észre és a járműve oldala nekiütközött a taxi vonóhorgának, ami több elemet is leszakított. Az okozó elismerte a felelősségét a balesetért. Mint kiderült az autóban gyerekek mellett kutya is utazott, az asszony egy rövid időre rájuk figyelt, ez elég volt a balesethez.
 
Nem sokkal később egy Paragvári utca irányába tartó személyautó érintőlegesen ütközött az elakadásjelzővel álló Volvóval, megrongálva annak a visszapillantó tükrét. Személyi sérülés nem történt.
Az Audi vezetője elismerte a felelősségét a balesetért

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.