Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság; Fotó, videó: 112Press; Csénye ÖTE 2016. június 14.

Alsószölnök a bajnok kismotorfecskendő szerelésben

Csényében került megrendezésre az önkéntes tűzoltók megyei versenye, videón mutatjuk az eredményhirdetést.

A versenyt a jubiláló Csényei Önkéntes Tűzoltók és a Vas Megyei Szent Flórián Tűzoltó és Polgári Védelmi Szövetség szervezte.

A területi versenyekről 25 csapat jutott be a megyei döntőbe, ahol 1 leány, 1 vegyes, 5 fiú, 6 női és 12 férfi csapat mérte össze tudását két versenyszámban, tűzoltó stafétában, valamint  800-as kismotorfecskendő szerelésben.

Az alsószöölnöki csapat
Alsószölnök csapata

A legtöbb csapatot Sorkifalud Gyanógeregye ÖTE és Répcelak ÖTE állította ki, ők 4-4 csapattal képviseltették az egyesületüket. A házigazdák 3 kategóriában indítottak csapatot, míg Vátról 2 csapat jutott be a megyei döntőbe. Minden résztvevő sikeresen teljesítette a versenyt, nem volt érvénytelen szerelés.

nkéntes tűzoltók versengtek Csényén 2.

Férfi kategóriában első helyen végzett Alsószölnök csapata, másodikként állhatott dobogóra a pankaszi csapat, a harmadik helyet a horvátzsidányi önkéntes tűzoltók szerezték meg. A női csapatok közül a répcelaki versenyzők teljesítettek a legjobban, ők vehették át a győztesnek járó díjat, másodikként végeztek a pápociak, harmadikként pedig a váti önkéntes tűzoltó hölgyek. Fiú kategóriában a csényeiek végeztek az első helyen, leány kategóriában Sorkifalud-Gyanógeregye csapata, vegyes kategóriában pedig Rum tündökölhetett az első helyen.

nkéntes tűzoltók versengtek Csényén

A Vas megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság különdíját Pajor László tű. alezredes, megyei tűzoltósági főfelügyelő a legjobban szerelő csapatként az Alsóőszölnök ÖTE-nek adta át.

A versenyt a helyi szervezők kulturális műsorokkal színesítették.

Önkéntes tűzoltók versengtek Csényén



Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.