Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2023. március 08.

Korlátnak, fának és oszlopnak ütközött egy Daewoo Szombathelyen - felmerült az ittasság gyanúja

Egy balra ívelő kanyart egyenesített ki egy férfi korán reggel Szombathelyen, a Rohonci úton. Az autót vezető férfi az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett, de nem csak emiatt fájhat a feje.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a szombathelyi Rohonci úton, szerdán kora reggel.

Kanyart egyenesített ki a Daewoo Szombathelyen

Egy Daewoo tartott a belváros felé, amikor a gépkocsi egy balra ívelő kanyarban a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról, érintőlegesen ütközött több korláttal, derékba tört egy díszfát, majd nekihajtott egy villanyoszlopnak, amit megdöntött, végül az úton keresztbe fordulva állt meg.

Az autót vezető férfivel szemben felmerült az ittasság gyanúja

Az autót vezető férfi használta a biztonsági övét, ami megóvta őt attól, hogy a légzsák nélküli aztóban kifejelje a szélvédőt.  Féknyom nem maradt a helyszínen az ütközés előtt.

Oszlopnak ütközött a Daewoo Szombathelyen, mizóután megrongált egy korlátot és kidöntött egy fát

Információnk szerint az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett sofőrrel szemben felmerült az ittasság gyanúja.

du7

A helyszíni szemle ideje alatt a belváros felé tartó oldalon egy sávon haladhatott a forgalom. Nem alakult ki torlódás, az autómentő még a reggeli csúcs előtt elszállította a roncsot. A műszaki mentés alatt 2x1 sávon haladhattak a járművek.

du4

Az úttestet és a járdát a Magyar Közút munkatársai takarították le és a helyszínre érkeztek ez E.On hibaelhárítói is.

du21

A korlátot egyébként minden  évben sikerül megrongálni valamilyen járműnek, legutóbb például egy busz elé tekerő kerékpáros kétkerekűje szorult a busz és a korlát közé. A biciklisnek sikerült időben leugrania. De a szombathelyiek emlékezhetnek még arra a balesetre is, ahol egy gyalogos diákot nyomott kerítéshez egy autó. A végtagamputációval végződő baleset után erősítették meg a gyalogosok védelmét a gépipari iskola előtt.

 

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.