Barion Pixel
2016. december 23.

Autót is megrongált a tolatás közben kidöntött oszlop - a sofőr nem vette észre a balesetet

A helyszínelő ébresztette azt a kamionsofőrt, aki néhány órával korábban tolatás közben kidöntött egy lámpaoszlopot, ami egy személyautót is megrongált. A sofőr nem vette észre a balesetet.

Egy szombathelyi gyár területéről tolatott ki a Puskás Tivadar utcára egy kamion. A tolatás közben a jármű kidöntött egy lámpaoszlopot, majd elhajtott a helyszínről. Az oszlop kisebb sérülést okozott egy parkoló autón. A rendőrséget a gyárból értesítették, kb. két órával a baleset után, amikor felfedezték a kidőlt oszlopot.
 
A parkoló autóban nem okozott komoly kárt az oszlop
A kiérkező helyszínelő meghallgatta, mi történt, majd néhány mérés után távozott. Mint kiderült, csupán néhány száz méterre ment, mivel a helyszínre tartva megakadt a szeme egy út szélén szabályosan parkoló kamion aláfutásgátlóján. A helyszínelő megtalálta a lengyel rendszámú teherjárművet, ott is mért egyet, majd ezután ébresztette fel a fülkében alvó ukrán sofőrt.
 
A sofőr elismerte a felelősségét, a helyszínelő már út közben kiszúrta a sérült aláfutásgátlót
A férfi kérdésünkre elmondta: a látottak alapján elismeri a balesetet, de nem vette észre, hogy kidöntötte az oszlopot. Azt mondta, ha látta volna, mi történt, akkor nem hajt el a helyszínről. Állítását alátámasztja, hogy valószínűleg nem az első szabad parkolóhelyre állt volna be ugyanabban az utcában, ahol kárt okozott.
 

Kiérkezésünkre az E.ON munkatársai elszállították az oszlopot, de egy januári felvételen jól látszik, hogyan zuhan a földre egy kidöntött villanyoszlop a mostani baleset helyszínének közelében. Akkor egy személyautó vezetője hajtott padkára..
 

Nem vette észre a kamionsofőr, hogy kidöntött egy oszlopot
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.