2017. január 28.

Oszlopot tört a dombon megcsúszó Ford Felsőcsatáron

A Bucsu település irányába tartó Ford megcsúszott Felsőcsatáron egy lejtőn. A megpördülő jármű áttért a szemközti sávba, majd az útról lehajtva kidöntött egy fa oszlopot, amin televíziókábel és közvilágítás volt. A sofőr megsérült.

Oszlopot tört a dombon megcsúszó Ford Felsőcsatáron

Információink szerint a sofőr a bucsui busójárásra indult, emiatt egy szép torta is volt mellette az anyósülésen. Az édesség nyomai az utastérben pontosan mutatják, milyen irányú erők hatottak a sofőrre, aki szerencsére használta a biztonsági övét, így a tortától eltérően ő nem csapongott ajtótól ajtóig és könnyű sérüléssel megúszta a balesetet.

Oszlopot tört a dombon megcsúszó Ford Felsőcsatáron

A katasztrófavédelem közleménye:

Árokba hajtott, majd egy távközlési faoszlopot is kidöntött egy gépkocsi Felsőcsatáron, a Petőfi utcában. Az oszlop eltört és a rajta elhelyezett közvilágítás vezetéke is elszakadt. A járműben csak a vezetője utazott, akit a mentők könnyű sérüléssel kórházba szállítanak. A vaskeresztesi és a nardai önkéntesek mellett a szombathelyi hivatásos tűzoltók is a helyszínre érkeztek. A forgalom félpályán halad a Petőfi utcában. A helyszínre várják a távközlési cég, illetve az áramszolgáltató szakembereit is.

 

Oszlopot tört a dombon megcsúszó Ford FelsőcsatáronHozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.