Szerző: 112Press 2019. április 10.

Őrjöngő férfit vittek el a rendőrök egy szombathelyi tízemeletesből

A férfi már éjszaka elkezdte áldásos tevékenységét, több szinten is órákon át ébren tartotta a lakókat.

A Rohonci utca végén álló tízemeletes ház köré álltak be szirénázó rendőrautók szerdán délután, a rendőrök pedig beszaladtak a lépcsőházba. Nem sokkal később egy férfit ültettek a parkolóban álló rendőrautóba, majd elvitték. Olvasónk nem túl jó minőségű képe akkor készült, amikor a férfit beültették az autóba.

Forrás: Olvasói fotó

A házban lakóktól megtudtuk, hogy a férfi éjszaka és hajnalban már "szórakoztatta" őket, a ház mellett és a lépcsőházban is ordítozott, illetve az egyik lakásban folytatta a dúlást.
 
DSC_6036
 
Egy házban lakó férfi csitítani próbálta az őrjöngőt, mire ő eltorzult hangon ismételgette, hogy "a k*a anyádat!" Úgy tudjuk, hogy akkor még nem hívták ki a rendőrséget
 
DSC_6025
 
A férfit kábítószeresként írták le a házban lakók, aki időnként kivetkőzik önmagából. Szintén egy ott lakó mondta el, hogy a férfit már máskor is elvitték a rendőrök, úgyhogy számukra biztosan nem ismeretlen.
 
 
Az érintett lépcsőházban egy ablak is kitörött a lépcsőfordulóban, de hogy ezt mivel sikerült betörni, azt egyelőre nem tudjuk. A szárnyra kapott pletyka, miszerint a férfi kilőtte az ablakot nem tűnik valószínűnek.
 
DSC_6044

A rendőri akciót sokan nézték a környéken lakók közül.

DSC_6050

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.