Barion Pixel
Szerző: A cikk forrásánál: Videó: Olvasó, 112Press Fotó: Katasztrófavédelem, 112Press 2021. március 25.

Olvasói videó a lángoló soproni csarnokról

A fekete füstöt a szomszédos településeken is látni lehetett. Összeállításunkban olvasói videó mellett a Katasztrófavédelem munkatársa beszél az oltási munkálatokról.

Frissítés: Korábban raktárcsarnokként hivatkoztunk a leégett épületre, újabb információnk alapján azonban nem a raktározás volt a fő profil a 2000 négyzetméter alapterületű építményben. A csarnokban szerelde, festőüzem és lézer sor működött, emellett szolgált raktározásra is.
 
Korábban írtuk: A tűzről és annak eloltásáról tegnap már beszámoltunk, most videón is megmutatjuk, hogyan égett a 2000 négyzetméteres csarnok.
 
 
Az összeállításban Schreindler Ágnes tűzoltó alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság  hivatalvezetőjebeszél az oltási munkálatokról.
 
s_04
 
A soproni csarnoktűz oltásában a Győr-Moson-Sopron megyei tűzoltókon kívül sárvári és szombathelyi hivatásos tűzoltók is részt vettek.
 
s_02a

 

A fekete füstöt a szomszédos településeken is látni lehetettLeégett egy 2000 négyzetméter alapterületű raktárcsarnok SopronbanHozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.