2017. március 20.

Oldalablakon repült ki a felborult autó sofőrje - utasa használta az övet és nem sérült meg

Több métert repült a levegőben egy autójának oldalablakán kicsúszó fiatalember, mielőtt szántóföldre csapódott. Testvére használta a biztonsági övét, ő karcolások nélkül szállt ki a Citroenből. A sofőrt az elsődleges adatok alapján súlyos sérüléssel szállították a zalaegerszegi kórházba.

Az oldalán átforduló autó ablakán repült ki a sofőr
A baleset Pácsony és Olaszfa között, az oszkói elágazás közelében történt. A Citroen fiatal vezetője egy enyhén balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett, az autó átsodródott a szemközti sávba, majd szántóföldre hajtott és felborult. A kocsi vezetőoldali ablaka kitörött, majd a levegőbe perdülő jármű ablakán kicsúszott a biztonsági övét nem használó sofőr és a kerekein megálló járműtől 5 méterre a szántóföldre zuhant, jól látható nyomot hagyva a becsapódás helyén.
Ide zuhant a sofőr, szerencse, hogy az autója nem perdült tovább
A fiatalembernek szerencséje volt: az autó nem fordult rá és a gerincét sem törte össze landoláskor. Öccse használt biztonsági övet, ő a száját harapta el a boruláskor, semmilyen más sérülést nem szenvedett. Információink szerint a sofőr nem fogyasztott alkoholt vezetés előtt.
DSC_9509

Úgy tudjuk, a sofőr kocsikázni hívta a testvérét, aki nem tudta hova mennek, de valószínűleg nem ilyen "meglepetést" szánt neki.

DSC_9497

Az Interneten sok olyan felvétel található, amin fedélzeti kamera rögzíti, mi történik néhány olyan emberrel, aki egy balesetnél nincs bekötve. Példának mutatunk egy válogatást az élet által rendezett felvételekből.
 

Az oldalablakon repült ki a sofőr a felboruló autóból Pácsony közelében
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.