Barion Pixel
2015. január 12.

Kisorsoltuk az iNew V3Plus okostelefont

Decemberben indult játékunk fődíja egy 8 magos, gyors és elegáns okostelefon. Sokan szerették volna magukénak tudni és mi már tudjuk, ki az a játékos, aki hamarosan kicsomagolhatja a dobozából...

Decemberben meghirdetett nyereményjátékunk sokak fantáziáját megmozgatta, hiszen egy nagytudású, felsőkategóriás készülékről van szó. Nem húzzuk tovább az időt, a szerencsés nyertes

A nyertes és a két pótnyertes

Csizmaziáné-Pradalits Zsuzsanna.

A nyertesnek gratulálunk és a Facebookon értesítjük a nyereményéről. Amennyiben a telefonért 8 napon belül nem jelentkezik, akkor az első pótnyertest értesítjük, de erre valószínűleg nem kerül sor.

A telefon egyébként Szombathelyen marad, így a készüléket személyesen adjuk majd át.

Ahogy azt a játékunk kiírásában jeleztük, a nyertesnek fél évig tesztelnie kell a készüléket, addig nem adhatja el, hat hónap elteltével viszont már azt csinál vele, amit akar.

Tudjuk azt is, hogy sokan csalódottak amiatt, mert nem a saját nevüket látják nyertesként. Nekik azt üzenjük, hogy hamarosan újabb játékaink lesznek, kisebb-nagyobb nyereményekkel.

A sorsolások pedig nyilvánosak és a szombathelyieknek javasoljuk, hogy látogassanak meg minket egy-egy ilyen alkalommal, hiszen nem csak a sorsolás menetét nézhetik meg, de bekukkanthatnak a szerkesztőségünkbe és üdítővel, teával is megkínáljuk vendégeinket.

Olcsó repjegyek, szállások, autóbérlés

címkék: sorsolás

Szavazás

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.