Barion Pixel
Szerző: 112Press 2014. december 11.

Nyolcmagos okostelefont sorsolunk - iNew V3Plus

Kezdje az új évet egy villámgyors, felső-kategóriás, Android oprendszeres, szuper vékony okostelefonnal. Csak egy kis szerencse kell hozzá, na meg az, hogy vállalja a tesztelő szerepét.

Nem kispályázunk, igazi erőművet adunk egy szerencsés olvasónk kezébe, cserébe azt kérjük, hogy fél évig tesztelje nekünk ezt a telefont és számoljon be a tapasztalatairól. Fél év után pedig a készülék az övé marad.

A telefont nem adjuk könnyen, egy lájkot kérünk érte a 112Press.hu főoldalán és a Facebook oldalunkon közzétett játékfelhívás megosztását. Ez néhány kattintás és maximum egy perces időráfordítást igényel. Mi köszönjük a lájkot és igyekszünk meghálálni.

A 112Press Hírügynökség 100 százalékban politikamentes, 95 százalékban saját anyagokat tartalmazó oldal. Fő profilunk a rendőrség, katasztrófavédelem, mentők, honvédség munkájának dokumentálása, jellemzően Vas megyében. Anyagaink legnagyobb része nem érhető el a nagyközönség számára, de augusztusban indult oldalunk így is nagyon sok publikus cikket tartalmaz saját képekkel, videókkal.

Kiemelten foglalkozunk a Savaria (ex-Garasin) Laktanya múltjával, annak kutatásával. Időnként beszámolunk egy-egy érdekesebb kalandozásunkról a nagyvilágban.

iNew nyereményjáték

A kitérő után vissza a mobiltelefonhoz, az iNew V3 Plus-hoz. Főbb jellemzői:

Nagy teljesítményű nyolcmagos MTK6592M 1.4GHz processzor, 5.0" capacitív IPS érintőképernyő, 1280x720 felbontással. A grafikáért aMali 400-MPZ chip felel. A telefon Android 4.4 operációs rendszerrel kerül elő a dobozból. Wi-Fi, Bluetooth, GPS/A-GPS, OTG, JAVA és G-sensor teszi sokoldalúbbá a készüléket, amelynek tárhelye max. 32 GB-os SD kártyával bővíthető. A telefon ultra vékony, ennek ellenére 1830 mAh akkumulátorral rendelkezik. A hátoldali kamerája nagy fényerejű, így rosszabb fényviszonyok között is lehet vele jó képet készíteni. (De hogy tényleg így van-e, azt majd nyertes tesztelőnk is megírja.)

A telefon 2 GB RAM-ot és 16 GB ROM-ot tartalmaz. Ideális a legújabb játékok, számításigényes programok futtatására, gyakorlatilag egy felsőkategóriás, magyarul is "tudó" okostelefont kap a szerencsés nyertesünk.

felhokfelett.hu

Nyereményjátékaink szabályzata ide kattintva olvasható el, a Facebook-on is meghirdetett játékunk szervezésében és lebonyolításában a Facebook nem vesz részt. A nyertes nevét és a nyereményével készült fotóját közzétesszük. A kisorsolt nyertes vállalja, hogy a nyeremény átvételétől számított 6 hónapon keresztül használja, teszteli, "nyúzza" a telefont és tapasztalatairól beszámol. Hat hónap elteltével szabadon rendelkezhet a készülék felett.

Sorsolás: 2015.01.12. (Csak hogy az utolsó három szájeggyel kicsit magunkra is utaljunk.)

Végezetül álljon itt a gyártó brossúrája a készülékről, mi pedig a tesztig rághatjuk a körmünket, hogy valójában 6,5 vagy 8,2 mm "vastag" a készülék? (Már a dobozán is a 6,5 mm szerepel. Farzsebbe nem mernénk betenni.) A tájékoztatóval azonban más gondjaink is vannak, pl. vicces az 1,7 Hz-es processzor. Valójában magonkénti 1,4 MHz lesz az, de ez ne szegje kedvét azoknak, akik szeretnének nyerni egy korszerű okostelefont.

iNew V3 Plus specifikáció


Kapcsolódó hírek

Szavazás

Hozzászólások

2.
2015. január 11. 18:27 - ari1968

jo lenne megnyerni a telot

1.
2015. január 03. 16:02 - mucko24

Még nem, de probáltam már.jólene.

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.