2016. május 19.

Nem ütötték el a sérült kerékpárost Szombathelyen

Olvasónk szerint kerékpárosgázolás történt Szombathelyen, az oladi városrészben csütörtökön délután. Ezt egy vérző fejű kerékpáros, az út szélén látott furcsán fekvő kerékpár, több rendőrautó és egy mentő látványából szűrte le az arrafelé gyalogló hölgy.

A helyszínen azonban nem találtunk gázolásra és azt követő helyszínelésre utaló nyomokat. Mint kiderült, vérző fejű kerékpáros valóban volt, akihez valaki mentőt hívott. Az illető azonban nem igazán volt együttműködő a mentőkkel, azt pedig nem lehetett tudni, hogy akadozó nyelvét, instabil mozgását fejsérülés, avagy túlzott mértékű alkoholfogyasztás okozta-e, ezért a mentők rendőri segítséget kértek.

Végül kiderült, hogy szerencsére nem a fejsérülés okozta a tüneteket, hanem a tünetek -azaz az erős ittasság jelei- okozták a sérülést, miután a kerékpáros a járművét tolva belegabalyodott a kétkerekűbe és átesett rajta.

Néhány órával korábban Szombathely határában  a 87-es főút mellett egy erősen ittas autóvezető okozott balesetet. Őt a rendőrök bilincsben szállították el a helyszínről. A férfi olyan részeg volt, hogy a beszédét nem lehetett érteni és a lábán is nehezen bírt megállni.

Címlapképünk illusztráció.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.