2016. április 08.

Aratnak a lájkvadászok, de NEM halt meg Bándy Kata gyilkosa a börtönben

Hurrikánként söpör végig a Facebookon a szenzációs hír: agyonverték Bándy Kata gyilkosát a börtönben. A csalók pedig nyugodtan felvehetik az átverendő ügyfeleik listájára azokat, akik megosztják ezt az álhírt, hiszen jó eséllyel hiszékeny, könnyen átverhető netezőkről van szó.

Már sokszor kértük olvasóinkat, hogy a lájkvadász Mindenegyben Blog híreit úgy kezeljék, mint ha Münchausen Báró a herbálra vett volna be speed-et és így írta volna le élményeit. A nevezett blog és számtalan mutációja (jelen esetben az utcaemberek.blogspot.com) ontja magából azokat a híreket, amiket sokan szeretnének elhinni, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság pedig érthetetlen módon az ötszázadik hazugságot is karba tett kézzel nézi, holott több ezren osztják meg valósként az orbitális blődségeket.

A lájkvadász, kitalált cikket több ezren osztották meg rövid idő alatt

Most éppen Bándy Kata gyilkosának halálán örvendeznek eddig több ezren a Facebookon, pedig ez is egy a lájkvadász kitalációk közül. A gyilkosságért elítélt férfit nem verte agyon zárkatársa, cikkünk írásának pillanatában büntetését tölti.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.