Barion Pixel
Szerző: Tánczos Mihály 2014. augusztus 20.

Motorcsónakos csapatra csaptak le rendőrök Szombathelyen

Rendőrök fogtak közre egy Tesco-parkolóból kihajtó kisbuszt kedden este Szombathelyen. A jármű egy osztrák rendszámú trélert vontatott, rajta egy motorcsónakkal. Három embert bilincsben vittek el.

Egy magyar rendszámú Opel kisbuszt állítottak meg rendőrök kedden este Szombathelyen. A jármű egy osztrák rendszámú tréleren motorcsónakot vontatott és a Tesco áruház parkolójából akart kikanyarodni a 86-os főútra, amikor rendőrautók állták el az útját.

 

 

Az Opelben hárman utaztak, két fiatalember és egy nő, információink szerint a rajtaütés után egy órával mindhármójukat bilincsben vitték el.   A rendőrség lefoglalta az Opelt és a motorcsónakot is.

Arról egyelőre nincs információnk, miért ütöttek rajta a rendőrök a szerelvényen, de az biztosnak látszik, hogy nem rutinellenőrzésen buktak le a szállítók. A helyszínen több civil ruhás, fegyveres nyomozót is láttunk.

A magyar és az osztrák rendszám párosítása miatt nem zárható ki, hogy a trélerre rakott motorcsónakhoz nem tisztességes úton jutottak a most elfogottak. Tavaly Kelet-Ausztriában több nagy értékű traktor tűnt el, a szálak pedig Magyarországra vezettek.

 

Az esettel kapcsolatban megkeressük a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságot és a válasszal később frissítjük cikkünket.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.