2017. augusztus 19.

Olasz sofőr autója ütközött motorral Szombathelyen - súlyosan sérült a motoros

Nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett az a motoros, akinek járműve elé egy olasz rendszámú Audi kanyarodott szombaton délelőtt Szombathelyen, a Szent Márton utcában. A sávlezárásokkal terhelt környéken komoly torlódások alakultak ki a helyszínelés ideje alatt.

A belváros felé tartott egy motoros a Szent Márton utcában, amikor a szemből érkező Audi elé kanyarodott. A motorosnak az ütközéskor a keze és a lába is megsérült. Úgy tudjuk, sérülése nyolc napon túl gyógyuló.

1
 
A motoros pólóban, térdnadrágban és bukósisakban volt az ütközéskor, cipői is lerepültek a lábáról. (Tudjuk, hogy nyűgnek tűnhet városon belüli közlekedéshez is védőfelszerelést húzni, de számos példa mutatja, hogy talán szerencsés lenne, a motoros érdekében.)
 
2

Úgy tudjuk, hogy az autó fiatal olasz sofőrjét megzavarta a sávelhúzás. A fiatalember azt nézte, hogy lehet-e balra kanyarodni a megváltozott forgalmi rendben és nem vette észre az érkező motort.

3

A helyszínelés ideje alatt a belváros felé vezető egyetlen használható sávot a rendőrök lezárták, a forgalmat a Nádasdy utca felé terelték, emiatt komoly torlódás alakult ki a környező utcákban. A mentőknek is komoly kihívást jelentett lavírozni a feltorlódott autók között, de ezúttal azt láttuk, hogy a járművezetők felfogták a szituációt és próbálták segíteni a mentők haladását.

4

(Galériánkból három képet olvasóink készítettek, nem sokkal a baleset után. Köszönjük a fotókat!)

Olasz sofőr autója ütközött motorral Szombathelyen - súlyosan sérült a motorosHozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.