2016. augusztus 05.

Motor elé kanyarodott egy Toyota Szombathelyen

Horzsolásokkal megúszta a balesetet az a motoros, akinek járműve előtt bekanyarodott egy Toyota Szombathelyen, a Szabadnép utca kereszteződésénél. A rövidnadrágban és pólóban eleső motorosnak szerencséje volt, horzsolásokkal megúszta a balesetet.

m3

Gencsapáti felől érkezett az a személyautó, ami a város határában balra, a Szabadnép utca felé akart bekanyarodni. Az autót vezető férfi későn vette észre a szemből, a Béke tér irányából érkező motorost. Mindkét járművezető fékezett, az ütközés előtt a motoros "eldobta" a motort, ami a Toyota elejének csapódott.

m8

A motoros horzsolásokkal megúszta a balesetet, annak ellenére, hogy rövidnadrágban és pólóban közlekedett, ami még kánikulában sem szerencsés. A személyautóban senki nem sérült meg.

m4

A motoros nem kívánt válaszolni a kérdéseinkre, a Toyota vezetője viszont elmondta, hogy először nem látta a motorost, csak akkor, amikor már megkezdte a kanyarodást, akkor viszont már késő volt. A férfi hozzátette: ez az első balesete és érzése szerint a motoros "tempósan" érkezett. A felelősségét elismerte a balesetért. Utólag azt bánja, hogy fékezett, ahelyett, hogy a gázra lépett volna. Utóbbi esetben ugyanis valószínűleg befért volna a motoros előtt.

A helyszínelés idején teljes útzár volt az érintett szakaszon, amit néhány járművezető szabadon próbált értelmezni, de rendőri eligazítás után kerülőúton folytatták útjukat.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.