2018. január 12.

Mercedes elé perdült az előzésben lévő BMW a kőszegi egyenesben

Hárman megsérültek a 87-es főúton, amikor egy egyenes szakaszon előző BMW nem tudott visszatérni a sávjába és ütközött egy Szombathely felé tartó Mercedes-szel.

Helyszínelés és műszaki mentés videón

 


Frissítés 17:50

 

 

Információink szerint a Mercedesben két idősebb ember utazott, mind a ketten súlyos sérüléseket szenvedtek, törésekkel kerültek kórházba, de az állapotuk nem életveszélyes.

DSC_7376

 

Korábban írtuk:

Kőszeg felé tartott az a BMW személygépkocsi, ami az ún. kőszegi egyenesben kocsisor előzésébe kezdett. Szemből érkezett egy Mercedes személyautó, a BMW vezetője megpróbált visszatérni a sávjába, de az autó „beszitált”, megpördült és a Mercedes nekiütközött a jobb hátuljának.

A BMW az ütközéstől bokrok közé repült, az autót vezető férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A Mercedesben ketten sérültek meg, az ő állapotukról nincs indformációnk. Jelenleg teljes útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon. A rendőrség a forgalmat Gyöngyösfalu irányába tereli.

DSC_7367

A katasztrófavédelem közleménye:

Összeütközött két személyautó a 87-es főúton, a Vas megyei Gyöngyösfalu és Gencsapáti között. A balesetben hárman megsérültek. Egyiküket csak a műszaki mentést végző szombathelyi hivatásos tűzoltók segítségével lehetett biztonságosan kiemelni a járművéből. Az egység áramtalanította az autókat.

DSC_7363

Az élő bejelentkezésben csütörtök délutánt neveztünk meg a baleset időpontjának, de természetesen pénteken, késő délután történt a karambol. A tévedésért elnézést kérünk.

Mercedes elé perdült az előzésben lévő BMW a kőszegi egyenesben
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.