Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. augusztus 22.

Mentők ragadtak a liftben Szombathelyen

Liftben ragadt mentőkhöz riasztották a tűzoltókat Szombathelyen, az Ady tér egyik lépcsőházához és azonnal új mentőegység is indult a beteghez, akihez eredetileg mentek volna.

Váratlan szituáció akadályozta a mentők beteghez jutását a szombathelyi Ady tér egyik társasházánál. A helyszínre kiérkező mentőket a beteg egyik hozzátartozója várta az épület előtt, vele indultak volna az emeleti lakáshoz, lifttel. A lift azonban nem sokkal az elindulás után megállt.
 
lift3
 
Hiába nyomtak meg bármilyen gombot, a felvonó nem mozdult és az ajtót sem lehetett kinyitni, így a beszorultak értesítették a mentőállomást, ahonnan új mentőegység indult a beteghez, a mentőorvosi kocsi kíséretében, hogy gyalogosan szaladjanak fel az emeletre, amíg bajtársaik a liftben várják a szabadulást.
 
lift4
 
Ezzel egyidőben tűzoltók is indultak a helyszínre, hogy segítsenek a beszorultakon. Közben a liftben már minden gombkombinációt kipróbáltak a bent tartózkodók, mire a tűzoltók kiérkezése előtt a lift elindult lefelé és végre kinyílt az ajtaja.
 
lift1
 
Információnk szerint a beteg, akihez indultak nem szenvedett hátrányt a kényszerű késlekedés miatt. A mentők és a beteg hozzátartozója körülbelül öt percet töltöttek az elakadt felvonóban.
 
lift2

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.