2015. augusztus 30.

Így vonulnak a mentők több ezres karneváli tömegben - Videóösszeállítás

Megmutatjuk, hogyan jutottak előre a mentők éles helyzetben a tízezres tömegben anélkül, hogy használták volna a szirénájukat. Négy különböző esetet mutatunk meg, több kameraállásból.

Ahol több tízezer ember szórakozik, ott szinte biztosan rosszul lesz valaki. Nem volt ez másként a Savaria Történelmi Karneválon sem. Most megmutatjuk, hogyan jut el a mentő a beteghez, illetve hogyan hagyja el a helyszínt anélkül, hogy "szétszirénázná" a rendezvényt. A tömegben rendőrök, közterület-felügyelők, polgárőrök és biztonsági őrök, valamint a karneváli szervezők segítették a mentők haladását.

Tapasztalatunk alapján a legtöbb karneválozó azonnal utat adott a mentőjárműveknek, csupán néhányan nem voltak együttműködőek. Közülük páran egy sárlavina elől sem álltak volna félre, az alkohol bódító hatásának köszönhetően, míg néhányan nem szerették volna "feladni" a kitűnő helyüket, amit a karneváli felvonulásra foglaltak maguknak.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

1.
2015. augusztus 30. 17:22 - msandor

Tisztelt 112Press! A cikkben látható videót szeretnénk egy szakmai konferencián bemutatni és ehhez kérjük a hozzájárulásukat! Kérem írják meg, mi a teendőnk! Tisztelettel!

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.