Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. április 19.

Mélybe zuhant egy Suzuki - egy másik autósnak tűnt fel a letarolt növényzet

A Suzuki vezetője fékezés nélkül hajtott át a kereszteződésen Sárvár közelében. Az autó egy cserjés területen átvágva négy-öt méter mély gödörbe zuhant. A sofőr nem tudott kimászni az autójából.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Sárvár közelében a csényei elágazónál.
 
Mélybe zuhant egy Suzuki Csénye közelében - Fotó: 112Press
 
Egy Csénye felől érkező Suzuki személyautó vezetője eddig tisztázatlan körülmények között fékezés nélkül hajtott be a kereszteződésbe és az árkon átugratva, cserjés részt letarolva négy-öt méter mély gödörbe zuhant. Az autó egy vastag törzsű fának csapódva, felborulva állt meg. A járművet vezető férfi használta a biztonsági övét és ezen lógott a megtalálásakor.
 
Mélybe zuhant egy Suzuki Csénye közelében - Fotó: 112Press
 
Az, hogy megtalálták, annak köszönhető, hogy egy arra járó autóvezetőnek és utasának gyanús lett a "csapanyom". A fiatal pár megállt a közelben és visszamentek megnézni, nem szorul-e valaki segítségre.
 
Mélybe zuhant egy Suzuki Csénye közelében  - Fotó: 112Press
 
A gödör alján meglátták a Suzuki alvázát és négy kerekét, de hiába kiabáltak le a gödörbe, senki nem válaszolt. A zuhogó esőben nem kockáztatták meg a lejutást a gödör aljára, hanem hívták a 112-es segélyhívó számot. Ekkor tudták meg, hogy nem érkezett még bejelentés erről a balesetről.
 
Mélybe zuhant egy Suzuki Csénye közelében - Fotó: 112Press
 
Sárvári és szombathelyi tűzoltók érkeztek a helyszínre a mentőkkel együtt és a gödörbe lemászó tűzoltók megtalálták az autóban a sérült sofőrt. A férfit gyorsan ki tudták emelni a roncsból, majd átadták a mentőknek, akik a Markusovszky kórházba szállították. Információink szerint az autó vezetője nem szenvedett súlyos sérülést, viszont vezetés előtt alkoholt fogyasztott.
 
Mélybe zuhant egy Suzuki Csénye közelében - Fotó: 112Press
 
Ha a fiatal pár nem áll meg, akkor az autót valószínűleg reggelig már nem találták volna meg, mivel időközben besötétedett. A roncsot és benne a sérültet megtaláló sofőrrel az autó kiemelése után beszélgettünk, az ekkor készült videót később publikáljuk.
 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.