Barion Pixel
2022. január 10.

Gázpalack robbant, egy autó kiégett - melléképület tűz Kenyeriben

Nagy erőkkel vonultak a tűzoltók Kenyeribe, az Arany János utcába, ahol egy idős férfi házának melléképülete lángolt. A Facebookon terjedő halálhírrel szemben személyi sérülés nem történt.

Az eddigi információk alapján egy családi házzal egybeépült melléképületben, garázsban keletkezett tűz a Vas megyei Kenyeri Arany János utcájában.

Melléképület tűz Kenyeriben

 
Az égő épületet egy közelben lakó észlelte, aki értesítette a tűzoltókat és a házban lakó idős férfi felkutatására indult.
 
Melléképület tűz Kenyeriben
 
Úgy tudjuk, hogy ő a házban aludt, amikor a tűz keletkezett, de nem sérült meg. A mentők megvizsgálták és a helyszínen maradhatott.
 
A garázsban álló autó kiégett
Egy garázsban álló, évek óta használaton kívüli személyautó kiégett, a melléképület teteje megsemmisült. Egy szintén garázsban tárolt gázpalack felrobbant.
 
Tűzoltás Kenyeriben
 
A tűz átterjedt a főépület tetejére is, de a tűzoltók időben megfékezték. A tűzesethez a sárvári hivatásos, a répcelaki önkormányzati, valamint a kenyeri és a pápoci önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik három vízsugárral végezték a lángok oltását.
 
Kenyeri multifunkciós tűzoltóautója - Fotó: Tánczos Mihály
 
Több éves hírt terjesztett frissként valaki a Facebookon
 
Frissítés: A halálesetről szóló téves Facebook bejegyzés a 112Press 2018. novemberi, azaz több mint három éves híradása alapján keletkezett. A felhasználó a tűzről hallva rákeresett az interneten a részletekre és ekkor találta meg a korábbi, Kenyeriben történt tűzesetről szóló beszámolónkat, "Holttestet találtak háztűz után Kenyeriben" címmel. Annyira megdöbbentette a haláleset, hogy elfelejtette megnézni a dátumot, hogy az már több éve történt...
 
 
 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.