2014. április 26.

Megszökött a kórházból a rommá tört Mercedes utasa

A 112 Press információi szerint bántalmazott egy beteget, majd megszökött a szombathelyi kórházból a hajnalban összetört luxusautó utasa.

Kórházi forrásból úgy értesültünk, hogy a hajnali kamionbalesetben megsérült, a Mercedes anyósülésén utazó férfi a kórházban kihúzta az infúzióját, megtámadott egy másik ápoltat - úgy tudjuk fejbe rúgta -, majd megszökött az egészségügyi intézményből.Társára, a német rendszámú Mercedes E500-at vezető magyar férfira jelenleg rendőrök vigyáznak a kórházban. Értesüléseink szerint a Mercedes valamelyik (vagy mindkét) utasa részt vett egy szombathelyi szórakozóhelyen történt verekedésben a baleset előtt. (Meg nem erősített információink szerint a most fejbe rúgott férfi is ott sérült meg először.)

Úgy tudjuk, a rendőrök keresik a kórházból megszökött férfit, akit feltehetőleg nem csak a hajnali balesetről, illetve a verekedésről szeretnének meghallgatni a rendőrök.
 

Frissítés

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

A Szombathelyi Rendőrkapitányságra 2014. április 26-án 4 óra körüli időben érkezett a bejelentés, hogy az egyik szórakozóhely előtt egy férfi egy másikat tettleg bántalmazott.

Az ügy nyomozása során kiderült, hogy Mészáros Mátyás budapesti lakos és társa egy Mercedes típusú személygépkocsival a helyszínről elhajtott, majd a járművel a Külső-Rumi út és a 86–os számú főút kereszteződésében nekiütközött egy kamionnak, melynek következtében mindketten megsérültek.

Az Országos Mentőszolgálat munkatársai a baleset helyszínéről elvitték a két férfit, akik közül Mészáros Mátyás a szombathelyi kórházban felismerte a korábbi bántalmazás egyik tanúját, majd megrúgta. Ezt követően saját kezéből kitépte a kanült, illetve leszedte a rögzítő hevedereket és elmenekült. Mivel a felkutatására tett intézkedés eredményre nem vezetett, így a 35 éves gyanúsítottal szemben a Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

Mészáros Mátyás János körülbelül 200 centiméter magas, erős, kisportolt testalkatú férfi, haja nagyon rövidre vágott.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-011-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (h.-cs.: 8-16 óra, p.: 8-13 óra) vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.