Barion Pixel
2014. február 07.

Megsüllyedt kamion műszaki mentése Gyöngyösfalu közelében

Több kereke is lecsúszott az útról egy magyar rendszámú, állateledellel megpakolt kamionnak Gyöngyösfalu közelében. Egy 40 tonnás daru nem volt elég a kiszabadításához.

Állateledellel megrakott kamion rekedt meg egy betonáteresznél, Gyöngyösfalu közelében. A teherszállító eltévedt és megpróbált megfordulni, de elakadt. Egy erőgéppel próbálták kiszabadítani, ekkor tűnt el a talaj néhány kereke alól.

Ezután egy 40 tonnás daru érkezett, de ezzel nem lehetett biztonságosan visszaemelni az útra, ezért Szombathelyről hívtak még egy kamionmentőt. Ezzel a két járművel már néhány perc alatt elvégezték a műszaki mentést. A 87-es út érintett szakaszát kb. 20 percre kellett lezárni, előtte egy sávon haladhatott a forgalom.

Arany gumibot
Sajnos lemaradtunk a hónap felvételéről, már ami a baleseteknél tapasztalt járművezetői reakciókat illeti. Az abszolút győztes az a fiatal hölgy lett volna, aki lassan gurult a kamionmentés felé személyautójával, egyik kezével okostelefonját tartotta a szeme elé, a másikkal pedig feltehetőleg a kijelzőn lévő exponálóikonra kattintgatott. Csak az előtte "hadonászó" rendőr rontotta némiképp a képet, de a hölgy gyorsan kapcsolt, letette a telefont, nagyon bájosan mosolygott és kezével jelezte: bocsánatot kér.

Saját felvétel hiányában az Olvasók fantáziájára bízzuk a helyzet elképzelését. És egy kicsit gonoszkodunk is az alábbi reklámmal...

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.