2014. február 07.

Megsüllyedt kamion műszaki mentése Gyöngyösfalu közelében

Több kereke is lecsúszott az útról egy magyar rendszámú, állateledellel megpakolt kamionnak Gyöngyösfalu közelében. Egy 40 tonnás daru nem volt elég a kiszabadításához.

Állateledellel megrakott kamion rekedt meg egy betonáteresznél, Gyöngyösfalu közelében. A teherszállító eltévedt és megpróbált megfordulni, de elakadt. Egy erőgéppel próbálták kiszabadítani, ekkor tűnt el a talaj néhány kereke alól.

Ezután egy 40 tonnás daru érkezett, de ezzel nem lehetett biztonságosan visszaemelni az útra, ezért Szombathelyről hívtak még egy kamionmentőt. Ezzel a két járművel már néhány perc alatt elvégezték a műszaki mentést. A 87-es út érintett szakaszát kb. 20 percre kellett lezárni, előtte egy sávon haladhatott a forgalom.

Arany gumibot
Sajnos lemaradtunk a hónap felvételéről, már ami a baleseteknél tapasztalt járművezetői reakciókat illeti. Az abszolút győztes az a fiatal hölgy lett volna, aki lassan gurult a kamionmentés felé személyautójával, egyik kezével okostelefonját tartotta a szeme elé, a másikkal pedig feltehetőleg a kijelzőn lévő exponálóikonra kattintgatott. Csak az előtte "hadonászó" rendőr rontotta némiképp a képet, de a hölgy gyorsan kapcsolt, letette a telefont, nagyon bájosan mosolygott és kezével jelezte: bocsánatot kér.

Saját felvétel hiányában az Olvasók fantáziájára bízzuk a helyzet elképzelését. És egy kicsit gonoszkodunk is az alábbi reklámmal...

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.