Barion Pixel
Szerző: 112Press /Tánczos Mihály 2024. január 11.

Mazda oldalába hajtott egy Opel Szombathelyen – videón a baleset

Nem kellett sokáig várni az első balesetre az olvasóink által már jól ismert kereszteződésben. Sokat nem kell ragoznunk, ugyanaz történt, mint az előző tucatnyi esetben.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt 2024. január 11-én délelőtt a szombathelyi Nádasdy Ferenc és Szelestey László utcák kereszteződésében. A balesettel megnyithatjuk az idei Mikroshop-mappánkat is, ami egyben azt is jelenti, hogy meg tudjuk mutatni, mi történt.

---Kérjük, iratkozzon fel Youtube-csatornánkra! Köszönjük!---

Az előző videókban látottakhoz hasonlóan ezúttal is a Nádasdy utcában érkező személygépkocsi vezetője okozta a balesetet. Az Opelt vezető idős férfi figyelmen kívül hagyta az Állj! Elsőbbségadás kötelező táblát és lassítás nélkül behajtott a kereszteződésbe, ahol autójával nekiütközött a menetirány szerinti bal oldalról érkező, szabályosan közlekedő Mazda oldalának.

Mazda oldalába hajtott egy Opel Szombathelyen – videón a baleset

Az Opel vezetője elismerte a felelősségét a balesetért, így rendőri intézkedésre nem volt szükség, a felek kitöltötték a baleseti bejelentőt.

Mazda oldalába hajtott egy Opel Szombathelyen – videón a baleset

Az ütközést a Mikroshop Elektronikai Alkatrész Szaküzlet és Webáruház vevőtéri kamerája rögzítette. (Két napja olvasónk kérdezett rá az egyik videónál, hogy mi ez a nagy csend az idén a kereszteződésnél.)

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.