Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2024. május 02.

Videókon mutatjuk a retro járműveket és a tuningautókat felvonultató rendezvényeket

A szombathelyi és a balogunyomi majálison a járművek szerelmesei találhattak maguknak érdekességeket. Balogunyomban a retro járműveké volt a főszerep, míg Szombathelyen a több évtizedes autók, motorok mellett tuning autók is felvonultak. Videókon mutatjuk.

Kellemes időben, fúvósok zenéje mellett, rendőri felvezetéssel indult az autós, motoros felvonulás a szombathelyi Fedett Uszoda és a Claudius Hotel parkolójából. Videónkban a teljes menetoszlop megtekinthető.

---Kérjük, iratkozzon fel Youtube-csatornánkra! Köszönjük!---

Külön felhívnánk a figyelmet arra, hogy a városkör után az autók egy része az emlékmű melletti placcon és a domb szélén parkolt le, ahol kitűnő piknik-hangulat volt. Úgy gondoljuk, hogy többször is megnyithatnák a teret hasonló összejövetelekhez.

A felvonulás előtt kiszúrtunk két szakit, őket előzetes megbeszélés nélkül támadtuk le (sajnos megfelelő mikrofon sem volt), de külön beszúrjuk a velük folytatott rövid csevegést.

Balogunyomba sajnos jelentős késéssel érkeztünk egy majálistól független, tragikus kimenetelű eset miatt, így csak a Retro Majális vége felé értünk ki, de így is tudunk némi ízelítőt mutatni a járművekből, amelyek közül sok a szombathelyi felvonuláson is részt vett.

A hangminőségért elnézést kérünk, jelenleg komoly műszaki problémákkal küzdünk, cserébe a kép felbontása 4K.

Autós felvonulás a szombathelyi majálison - 2024.




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.