Barion Pixel
Szerző: Magyar Közút 2020. május 07.

Komoly pusztítást végeztek a közutasok - a koronavíruson vezették le a dühüket

Ismét egy videó a Magyar Közúttól, amit nehéz komoly arccal végignézni. Akciófilmbe illő módon estek neki a koronavírusnak, mert kevés dolog esik annyira jól ezekben a hetekben, mint egy széttrancsírozott vírus látványa...

Mennyire vagy dühös?

-"Fogadjunk, hogy legszívesebben te is kinyírnád a koronavírust! Jászberényi mérnökségünk férfi tagjai nem vártak tovább, minden kezük ügyébe kerülő fegyverrel - vagy legalábbis annak látszó tárggyal - felszerelkezve lapítják, égetik, szúrják, ütik a koronavírust, ahol csak érik" - írja a Magyar Közút, komolyságot nélkülöző közleményében.

"Ha kiadnád a felgyülemlett dühöd, legalább képzeletben, nézd meg a videót. Kevés dolog esik ennyire jól ezekben a hetekben, mint egy széttrancsírozott vírus látványa. Csatlakozz te is Instagram-on a Magyar Közút Nonprofit Zrt. #killcoronachallenge kihívásához, használd a hashtaget és mutasd meg, te mivel irtanád a vírust!"

Támad a koronavírus

Tehát egy kihívásról van szó. A videó végén feltűnik az #inkabblegyendugo hashtag is, ami jelzi, hogy a magyar Közútnál is visszatérnének a régi kerékvágásba,a vírusjárvány előtti hétköznapokhoz.

Irtsd a vírust!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.