Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. december 29.

Karácsonykor kapott sztrókot a börtönben M. Richárd, Szombathelyen

A közösségi oldalakon már a halálhíre terjed, amit sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudunk. Az azonban biztosnak tűnik, hogy a hírekkel ellentétben nem kedden, hanem múlt szombaton lett rosszul a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézetben.

Az M. Richárdról szóló találgatásokról a PestiSrácok adott hírt, azzal, hogy információjuk szerint kedden került kórházba agyvérzéssel a gázoló, de nem halt meg.

Mentő a szombathelyi börtön területén - a kép illusztráció

A 112Press értesülése szerint M. Richárd még december 25-én, szombaton lett rosszul a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intétzetben. Azonnal mentőt hívtak hozzá. Feltehetőleg sztrókot kapott, súlyos állapotban szállították el a börtönből.

A Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézet egyik szárnya

Információnk szerint a férfit a Büntetés-Végrehajtás Egészségügyi Központjába került, a Hajdú-Bihar megyei Berettyóújfaluba.

Az agyi érkatasztrófánál minden perc számít. Minél előbb kerül be valaki a kórházba, annál jobbak az esélyei a felépülésre. Természetesen vannak olyan esetek, ahol a gyors orvosi beavatkozás sem segíthet

A meg nem erősített halálhírhez hozzájárulhatott, hogy kedden halottszállítót láttak kijönni a szombathelyi börtön területéről, azonban M. Richárdot már három nappal korábban elszállították Szombathelyről.

A Dózsa György úti baleset

M. Richárd 2017. májusában volt aktív részese egy halálos kimenetelű balesetnek. Budapesten, a Dózsa György úton kb. 140 km/órás sebességgel haladt külföldi rendszámú autóval, amikor szabálytalanul elé kanyarodott egy jármű. Az ütközésnél a kanyarodó autó két utasa meghalt, vezetője életveszélyes sérüléseket szenvedett, M. Richárd és három gyalogos könnyebben megsérült.

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.