Barion Pixel
Szerző: Tánczos Mihály 2018. szeptember 10.

Részletek a Kám melletti lövöldözésről - csapdába csalhatták a vállalkozót

A 112Press a helyszínen beszélt a meglőtt vállalkozó közeli hozzátartozójával, így további részletek derültek ki a Kám település mellett történt lövöldözésről.

 

A lövöldözés helyszíne

 

Hétfőn este még tartott a helyszínelés Kám belterületén, az önkormányzat épülete mellett. A helyszínre folyamatosan érkeztek rendőrautók, fegyverszakértő, civil ruhás nyomozók. A helyszínelés teljes védőfelszerelésben zajlik cikkünk megjelenésekor.  Itt áll az a Mercedes személyautó, amivel a Fejér megyei vállalkozó elmenekült arról a helyszínről, ahol elképzelhetően ki akarták végezni.

 

 
A fegyverszakértő Veszprémből érkezett
 
Az erősen vérző férfi ebből a kilőtt ablakú járműből szállt ki, a szájából dőlt a vér és annyit mondott a segítségére siető fiatal nőnek, hogy "Meglőttek!" Azonnal az orvosi rendelőbe kísérték, ahonnan értesítették a rendőrséget és a mentőket. A meglőtt férfi testvére a 112Press-nek azt mondta, bátyján életmentő műtétet hajtottak végre, az állkapcsába csavar került. A férfit a hozzátartozó elmondása alapján a fején több helyen, a mellkasán és a vállánál érte golyó és sörét. A beszerzett adatok alapján a férfire nem egy fegyverből tüzeltek, azt viszont nyomatékosan jelezzük, hogy ez egyelőre nem megerősített információ.
 
Rendőrautó a kámi önkormányzat épülete előtt
 
Telefonon hívta egy fiatalember
 
A testvér maga is beszélt a feltételezett támadóval, mivel vasárnap ő  vette fel a telefont, a 30 év körülire saccolt férfi pedig elmondta, hogy úgy kapta a telefonszámot egy korábbi üzletfelüktől, ebben pedig semmi szokatlan nem volt. A férfi elmondta, hogy kb. 80 kiló agancsot kínál eladásra, majd az ár tisztázása után a férfi megadott egy kámi címet, ahol hétfőn találkozhatnak. A megadott paraméterek szerint a vállalkozónál minimum több százezer forint készpénzt sejthettek a támadói (vagy támadója).
 
Sátorral védték a nyomokat a rendőrök
 
A vasárnapi megbeszélés után hétfőn újból telefonált a férfi és annyiban módosította a megbeszélteket, hogy találkozzanak inkább a 8-as főút mellett, mert az illető nem akarja, hogy Kámban rácsodálkozzanak az agancsokra. A Fejér megyei vállalkozó rá is állt erre. Arról nem beszéltek, hogy a felesége is vele megy az üzlet megkötésére.
A szétlőtt ablakú Mercedes
 
 
A 62 éves vállalkozó a megbeszélt időben oda is ért a 8-as főút leágazásához és rákanyarodott egy erdei útra. Az első kanyart még be tudta venni, de az után ágak feküdtek az úton. Közben hívta az üzletfele, hogy merre jár és biztatta, hogy jó felé megy, menjen csak tovább.
 
Szombathelyről érkezett a kutyás rendőr
 
A vállalkozó kiszállt a Mercedesből és éppen az ágakat akarta lerugdalni a kocsi elől, amikor a felesége elmondása szerint lövések dördültek.
 
Nyomozók munkában
 
Az asszony nagyon megijedt és lebukott a kesztyűtartó elé, a férje pedig vérző fejjel bevágódott az autóba, amire még ekkor is lőttek. A hozzátartozó elmondása alapján bokorból lőttek az ismeretlenek, úgy véli, ketten lehettek és nem megijeszteni akarták a férfit, hanem kivégezni.
 
Nyomozók rögzítik a fellelt nyomokat
 
A rendőrség több órán keresztül helyszínelt a 8-as főút melletti erdőszélen.
 
e8.
 
 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.