Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. január 31.

Lopott kerékpár és kerékpárvilla gazdáját keresi a rendőrség

Szombathelyen 2019. augusztusban, vagy szeptemberben ellopott kerékpár és kerékpár alkatrész tulajdonosát keresi a rendőrség. A tolvajoktól lefoglalt többi kerékpár és motor már visszakerült a jogos tulajdonosához.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18010/1369/2019. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két szombathelyi fiatallal szemben folytat nyomozást.

Fotó: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanúja annak, hogy a két fiatal fiú 2019. augusztusában és szeptemberében Szombathely területén több kerékpárt és motorkerékpárt tulajdonított el. A képen látható, átfestett – rózsaszín – kétkerekűn található, egy másik bicikliről leszerelt első kerékpárvillát Szombathelyen, a Savaria Múzeum parkjából lopták el.

Fotó: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az eljárás során lefoglalt többi kerékpárt és motort a nyomozók a jogos tulajdonosaiknak visszaadták.   

Fotó: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható kerékpárt, vagy annak valamely alkatrészét felismeri, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.