Barion Pixel
2014. január 29.

Lopott autóval okozott balesetet a 84-es főúton

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra 2014. január 27-én 6 óra 35 perckor érkezett bejelentés, amely szerint a 84-es számú főút, Sopronkövesd és Lövő közötti szakaszán közlekedési baleset történt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy osztrák forgalmirendszámú, fekete színű Skoda Pickup típusú személygépkocsi eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol a bal oldali első kerekével nekiütközött egy szabályosan közlekedő Suzuki típusú gépkocsinak. A Skoda ezidáig ismeretlen vezetője 200 méter továbbhaladás után megállt, majd a kocsiból kiszállt és elhagyta a helyszínt. A balesetben senki nem sérült meg.


A közlekedési rendőrök megállapították, hogy a balesetet okozó járművet lopás miatt az osztrák hatóság körözi, így értesítették az osztrák kollégákat. A kétszemélyes gépkocsi nyitott platóján lévő kertészeti kisgépeket a rendőrök lefoglalták.



A Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.