Barion Pixel
Szerző: Mosonmagyaróvári Járási Ügyészség 2019. május 27.

Leharapta az orrát betörő munkatárs orrának egy darabját a karácsonyi bulin - vádat emelnek mindkettőjük ellen

Egy mosonmagyaróvári cég tavalyi karácsonyi ünnepsége napján veszett össze a két alkalmazott. Ezen a napon, még az ünnepség előtt egyikük betörte a másik orrát, mire utóbbi többször is megharapta a bántalmazóját

A Mosonmagyaróvári Járási Ügyészség vádirata szerint aznap mindkét férfi ittas állapotban volt. A közelgő ünnepek kapcsán tartott rendezvény előtt, már délelőtt alkoholt fogyasztottak.

Aznap az idősebb férfi már délelőtt kötekedett a fiatalabbal, aki egyébiránt testi sértés miatt felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt állt.

A kora délutáni órákban a két férfi között szóváltás alakult ki, és ennek során az idősebb férfi ököllel arcon ütötte a fiatalabbat, akinek az ütéstől eltört az orrcsontja.

Az ütés miatt a két férfi dulakodni kezdett, a földre kerültek, ott még ütötték egymást, majd a felül lévő fiatalabb férfi megharapta a munkatársa arcát, illetőleg leharapta az orrának egy darabját.

Az ügyészség mindkét férfit minősített testi sértéssel vádolja. A csonttörést okozó súlyos testi sértés bűntette három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, a maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntettének a büntetési tétele egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés.

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.