Barion Pixel
Szerző: 112Press Fotó, videó: Olvasó / 112Press 2021. június 26.

Videó a lángoló BMW-ről - Sárvár mellett kezdett füstölni az autó, perceken belül lángba borult

Több olvasónk is küldött videót a Sárvár közelében lángoló BMW személyautóról, mi pedig a kiégett járműről készítettünk felvételt.

Ahogyan arról tegnap már beszámoltunk, kigyulladt és kiégett egy BMW személygépkocsi Sárvár közelében. Az eset során személyi sérülés nem történt. Az autó vezetője elmondta, hogy először a motortérből tört elő füst, ő pedig azonnal félreállt az út szélére.

Ekkor már lángok is felcsaptak, neki pedig arra volt ideje, hogy a személyes tárgyait kivegye az autóból. A sofőr hozzátette, hogy azonnal többen is megálltak segíteni és több tűzoltókészülék is előkerült az arra járók járműveiből.

Többen megálltak segíteni a bajba került sofőrnek Fotó: Szemes Gábor / Olvasó

Ezekkel azonban csak néhány másodpercig lehetett késleltetni a tüzet. A helyszínre körmendi tűzoltók érkeztek, akik eredetileg egy rábapatyi mezőgazdasági telephelyre indultak, ahol tíz hektáron égett aljnövényzet, fa és autógumi, a lángok pedig épületeket, juhokat, sertéseket és szarvasmarhákat is veszélyeztettek.  

Kiégett egy BMW Sárvár közelében Fotó: Olvasó

Az erős szél miatt a BMW mellett lángra kapott az aljnövényzet és megperzselődött két fa is. A jármű teljesen kiégett. A tulajdonos megköszönte a segítséget azoknak, akik megálltak a füstölő, lángoló gépkocsi láttán. A füst előtöréséig semmi jele nem volt annak, hogy a rendszeresen szervizelt BMW-vel bármilyen műszaki probléma lenne.

Lángoló BMW Sárvár közelében Fotó: Szemes Gábor / Olvasó

A fotókat, videókat köszönjük olvasóinknak!

- Kérjük, iratkozzon fel Youtube csatornánkra! -

Kiégett egy BMW Sárvár közelében
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.