Barion Pixel
Frissítve: 2013. augusztus 09.

Lángok és sűrű füst a szombathelyi szeméttelepen (légifelvételekkel frissítve)

Egész Szombathelyről és a környező településekről is látszott az a sötét füstfelhő, ami a szombathelyi szeméttelepről szállt fel. A tűzoltóknak sokszor kellett fordulniuk a vízszállítóval. Videókkal.

Lángok csaptak fel a szombathelyi szeméttelepen vasárnap, nem sokkal dél előtt. A szemét néhány száz négyzetméteren lángolt, de óriás fekete füstfelhő száll fel a telepről. A szombathelyi tűzoltók néhány óra alatt eloltották a tüzet és az izzó szemetet. A füst az egész városból látszott.

A szeméttelep kerítése mellett időnként piknikhangulat uralkodott, ugyanis több tucat ember ment el tűznézőbe a környező kiskertekből. Akadtak olyanok is, akik a városból autóztak ki a telep mellé, hogy lássák az oltást.

A tűzoltást nézte néhány 12 év körüli fiú is és hangosan "béna buzizták" a tűzoltókat, amiért azok nem képesek eloltani egy kis tüzet, holott "csak le kéne locsolni". Néhány perc után a közelben állók több tagja is megunta a folyamatos szidalmazást és előbb finoman, majd egy szemtelen feleselés után már keményebben kiosztották a gyerekeket.A tűzoltókat elsőként az AirGuard levegőben köröző felderítője értesítette a szeméttelepről felszálló füstről. A repülőből videót is készítettek a tűzről, amit cikkünkben megtekinthetnek Olvasóink is.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.