Barion Pixel
Szerző: Magyar Közút 2021. október 26.

Közutas dolgozó vesztette életét az M1-es autópályán - bolgár kamion csapódott be a munkaterületre

A kamion akkora erővel csapódott az energiaelnyelő modulba, hogy felborította azt. Egy 45 éves szakember a roncs alá szorult. Az életét már nem lehetett megmenteni.

A Magyar Közút a Facebook oldalán tette közzé a halálhírt.

Munkatársunkat gyászoljuk
 
Ma reggel a lébényi mérnökségünk egyik kiváló szakemberét veszítettük el egy munkaterületre becsapódó jármű miatt.
 
A szakembereink az M1-es autópálya lébényi szakaszán, a 146-os kilométerszelvény térségében építettek ki egy terelést, a munkaterületet ütközési energiaelnyelő modullal felszerelt több tíz tonnás teherautóval biztosítottuk. Egy bolgár kamionos ugyanakkor az előjelzéseket nem vette figyelembe és szinte fékezés nélkül akkora erővel csapódott az energiaelnyelővel szerelt gépünknek, hogy azt az oldalára borította és betolta a munkaterületre. Sajnos a balesetben a teherautónk előtt lévő brigádszállító járművünknél tartózkodó egyik szakemberünk a gép alá szorult, életét a kiérkező szakemberek már nem tudták megmenteni.
 
Társaságunk saját halottjának tekinti az elhunyt szakembert és minden segítséget megadunk családjának, hozzátartozóinak ebben a rendkívüli helyzetben. Valamennyi dolgozónk nevében ezúton szeretnénk kifejezni őszinte részvétünket az elhunyt kollégánk családjának, hozzátartozóinak és barátainak, osztozunk fájdalmukban. A mindössze 45 éves munkatársunk fontos tagja volt cégünknek, kiváló kolléga és elismert szakembere volt a lébényi csapatunknak.
Nyugodjék békében! Emléke szívünkben tovább él! - írta a Magyar Közút.

Fényképek a helyszínről ide kattintva tekinthetők meg.

A címlapkép illusztráció.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.