Barion Pixel
Szerző: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. november 20.

Körözés: Utánfutós Suzuki Swift gázolhatta halálra az asszonyt Bőcsön

Kerékpárost gázolt egy fahulladékot szállító, feltehetőleg 2005. előtt gyártott Suzuki Swift, amelynek vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A baleset során az autó és az utánfutó is megsérült.

Frissítés: A rendőrség egy napon belül elfogta a bűncselekménnyel gyanúsítható személyt, egy 46 éves helyi asszonyt. Cikkünk itt olvasható.

Korábban írtuk:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. november 20-án 6 óra 30 perc körül, Bőcsön (Borsod-Abaúj-Zemplén megye), a Rákóczi Ferenc utca 85. szám előtt egy eddig ismeretlen személy, feltehetően egy SUZUKI Swift típusú gépjárművel Hernádnémeti felé haladva elütött az úttesten egy kerékpárral közlekedő 63 éves helyi asszonyt.

A kerékpáros hölgy a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt, míg a sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A kép illusztráció - Fotó: 112Press

A balesetet okozó gépjárműről jelenleg az alábbi információkkal rendelkezünk: feltehetően SUZUKI Swift típusú személygépjármű volt (2005 év előtti gyártmányú), amely piros utánfutót vontatott. Az utánfutón fahulladékot szállított. A baleset során az autó és az utánfutó is megsérült.

A rendőrség kéri a lakosságot, hogy aki látta a balesetet, vagy az ez idáig ismeretlen sofőrről, illetve gépjárműről információval rendelkezik, jelentkezzen!

Jelentkezni lehet személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon (3526 Miskolc, Fábián kapu 4.), vagy telefonon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központjában a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Az eljárás hivatkozási száma: 05010/4674/2019. bü.

A kép illusztráció.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.