Barion Pixel
Szerző: BVOP 2020. március 23.

Üzenet a börtönből a hozzátartozóknak - fogvatartott magyarázza el videón, miért van szükség az óvintézkedésekre

A börtönben forgatott videókban egy fogvatartott magyarázza el társainak és a családtagjaiknak a járvány megelőzésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

A  fogvatartottak részére készített tájékoztató kisfilmet az ország valamennyi börtönében, naponta többször vetíti a büntetés-végrehajtás a rabok zárt láncú televízió-rendszerén, valamint a hozzátartozók számára szóló videót közzé tette a honlapján és a YouTube csatornáján.

 

A koronavírus-járvány következtében a magyar börtönökben is ideiglenes korlátozó intézkedések történtek. A fogvatartottak és hozzátartozóik egészségének védelmére meghozott megelőző jellegű intézkedésekről két videó is készítettünk, amelyekben egy fogvatartott magyarázza el társainak és a családtagjaiknak a szükséges korlátozások fontosságát.

 

 

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatban meghozott ideiglenes korlátozó és megelőző intézkedésekről a büntetés-végrehajtás folyamatosan tájékoztatja a fogvatartottakat és hozzátartozóikat egyaránt, a most elkészült videók is ezeket a célokat szolgálják.

A Büntetés-végrehajtás tájékoztatója a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban


A koronavírus járvánnyal kapcsolatos bv-intézkedések ide kattintva olvashatók.
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.