Barion Pixel
2018. május 11.

Hirtelen kormányrántás után baleset az M86-os autóúton

Győr felé haladt az M86-oson egy Peugeot kisáruszállító amikor az egyik szemtanú elmondása szerint a jármű a jobboldali padkára hajtott.

DSC_8210-1380x920

Az autó vezetője el akarta kerülni az ütközést egy kis méretű veszélyjelző táblával, ezért balra rántott a kormányt és a belső sávon áthaladva szalagkorlátnak ütközött. A pörgő roncsból hosszan szétszóródtak az alkatrészek, emiatt a rendőrség Vépnél lezárta az autóutat, a forgalmat Nemesbőd irányába terelik.

Információink szerint a Peugeot vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A balesetben megsérült egy Škoda is, amit a szétrepül alkatrészek rongáltak meg. Ugyan a Peugeot jobb hátsó kereke kiszakadt az ütközéskor, azonban a jelenlegi helyszín megtévesztő, mivel az útszélén elszórva öt kerék található. A többi négy is valószínűleg a raktérből szóródott szét és egy kerék a fényvédőhálót átszakítva átrepült a Szombathely felé vezető oldalra.

DSC_8204-1380x920

Frissítés:

Információink szerint a sofőr könnyű sérülésekkel került kórházba.

A katasztrófavédelem közleménye:

Szalagkorlátnak csapódott egy kisteherautó péntek délután az M86-os autópálya Győr felé vezető oldalán, a 94-es kilométernél. A balesethez a szombathelyi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják.

Hirtelen kormányrántás után baleset az M86-os autóúton



 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.