Barion Pixel
Szerző: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. február 22.

A kórházban meghalt a felborított munkagép vezetője - a rendőrség lezárta a vizsgálatot

A megengedett sebességet túllépve ütközött személygépkocsi egy kerti traktorral Mohorán 2019. októberében. A munkagép vezetője a kórházban később - az orvosi ellátás ellenére - elhunyt. A rendőrség lezárta az eset vizsgálatát.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 26 éves magyarnándori lakos ellen.

Fotó: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2019. október 20-án a délutáni órákban közlekedett személygépkocsival Mohora belterületén, a Petőfi Sándor úton Cserháthaláp irányából Szügy felé

Fotó: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanúsított - a szakértői vélemény alapján - a megengedett sebességet jelentősen túllépve nekiütközött az egyik földútról bekanyarodó és a forgalomba becsatlakozó kerti traktor vontatmányának. 

Fotó: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A munkagép vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba szállítását követően – az orvosi ellátás ellenére – 2019. november 5-én elhunyt.

Fotó: Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A beszerzett további szakértői vélemény szerint, amennyiben a gyanúsított a megengedett sebességgel közlekedik, abban az esetben a baleset elkerülhető lett volna.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.