Szerző: 112Press Fotó: 112Press / Olvasói felvételek 2021. november 10.

Indexelő Yamaha robogó elé hajtott Suzuki - mindkét sofőr bírságot kapott

Szerencsés kimenetelű közlekedési baleset történt Szombathelyen, amikor egy jobbra indexelő, de egyenesen haladó robogó elé hajtott ki személyautó a Szent Flórián körúton. Összeállításunkban több kisebb baleset is helyet kapott.

A Hunyadi út irányába tartott a Szent Flórián körúton egy segédmotorkerékpár, amit egy idős férfi vezetett. A robogó irányjelzője véletlenül bekapcsolva maradt, a jármű jobbra indexelt.

Jobbra indexelő, egyenesen haladó robogó elé hajtott ki Suzuki - mindkét sofőr bírságot kapott

Ezt látva a Jászai Mari utcából elindult egy Suzuki személyautó, ami érintőlegesen ütközött a kanyarodás helyett egyenesen haladó Yamahával. A motoros elesett, de a bukósisaknak köszönhetően nem sérült meg.

A balesetben személyi sérülés nem történt, mindkét sofőr bírsággal térhetett haza

A helyszínelő a Suzukit vezető idős asszonyt elsőbbségadási kötelezettség elmulasztása miatt, az idős férfit pedig az irányjelző megtévesztő használata miatt bírságolta meg.

Elvakította a nap - telezöldnél kanyarodott Suzuki elé egy Ford

A Mátyás király utcából akart balra, a Szent Flórián körútra kanyarodni egy Ford vezetője szombaton délelőtt, Szombathelyen. A sofőr telezöldnél hajtott be a kereszteződésbe és nem vette észre a szemből - a Rumi úton - érkező Suzukit.

A Ford vezetője balra kanyarodott telezöldnél, de ütközött az egyenesen haladó Suzukival

A két jármű ütközött. A Ford vezetője elismerte a felelősségét a balesetért. Személyi sérülés nem történt.

A vétlen sofőr nem tudta elkerülni az ütközést

Útpadkáról szalagkorlátnak

A 87-es úton történt könnyű sérüléses baleset vasárnap. Egy Kám felé tartó Renault Rum község után a menetirány szerinti jobb oldali padkára futott. Az autó vezetője megpróbálta visszakormányozni az autóját az úttestre, de elvesztette az uralmát a jármű felett.

Szalagkorlátnak ütközött a Renault - a kerékcsere ideje alatt a Magyar Közút járműve biztosította a helyszínt a 87-es főúton

A Renault áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol szalagkorlátnak ütközött. Az  autó vezetője beütötte a fejét, ezért a mentők kivizsgálásra a Markusovszky kórházba szállították. Az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett.

Padkára futás után ütközött szalagkorlátnak a Renault Rum és Kám között

Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Körforgalomban ütköztek

A szombathelyi Bagolyvár előtt történt személyi sérülés nélküli baleset vasárnap. A Jókai Mór utca felől a körforgalomba érkező Audi elé hajtott be a Nárai utca felől egy Honda.

Körforgalomba behajtó Honda oldalának ütközött Audi Szombathelyen


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.