Szerző: 112Press 2020. július 10.

Kizuhant az ablakon egy kislány Kőszegen - életveszélyes állapotban szállította mentőhelikopter kórházba

A négy éves gyermek információnk szerint egy hozzátartozójának integetett a második emeleti ablakból, amikor eddig tisztázatlan körülmények között kizuhant és súlyosan megsérült.

Frissítés 14:10:  A kislány a legfrissebb információ szerint nincs életveszélyben. Sérülései súlyosak, a felépülése hosszabb időt vesz majd igénybe.

Az ablakon kizuhant kislányt mentőhelikopter szállította kórházba

Frissítés: Idős nagymamájával civakodott a négy év körüli kislány, mielőtt megtörtént a baleset - mondta el a egy kőszegi férfi, aki a mentőknek is segített a gyermek stabilizálásánál. Információnk szerint az asszony kutyát sétáltatni indult, a kislány pedig vele szeretett volna menni.

Az asszony rázárta a gyermekre az ajtót, aki dörömbölt az ajtón. Néhány perc múlva pedig kizuhant az ablakon. Egy házban élő elmondása alapján a nagymama megijedt és fel akarta vinni a súlyosan sérült gyermeket a lakásba, de rászóltak, hogy ne mozgassa a kislányt. Perceken belül érkezett a járőrautó és a mentő és két órán keresztül küzdöttek a kislány életéért.

Úgy tudjuk, hogy a gyermeket egyedül neveli az édesapja, aki reggel dolgozni indult, azért vigyázott a kislányra az idős asszony.

Korábban írtuk: Súlyos, életveszélyes állapotban szállított kórházba mentőhelikopter egy (három) négy  év körüli kislányt Kőszegről. A kicsi állapotát két órán keresztül próbálták stabailizálni.

Kizuhant az ablakon és súlyosan megsérült egy kislány Kőszegen

A 112Press értesülése szerint kora reggel, hat óra előtt történt a baleset az Űrhajósok útja egyik háztömbjénél. A kislány az elmondások alapján egy kutyát sétáltató hozzátartozójának (integetett ki)  kiabált a második emeleti ablakon, amikor eddig tisztázatlan körülmények között kizuhant és súlyos sérüléseket szenvedett.

Kora reggel történt a baleset

A helikopter nyolc óra után szállt fel a gyermekkel.

A második emeletről zuhant ki a kislány

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

 

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2020. július 10-én 5 óra 46 perckor érkezett bejelentés, hogy Kőszegen, egy lakóház második emeleti lakásának ablakából egy gyermek eddig tisztázatlan körülmények között kiesett. A négy éves kislányt a Mentőszolgálat munkatársai mentőhelikopterrel kórházba szállították.

A rendőrök az elsődleges intézkedéseket megtették, a helyszíni szemlét lefolytatták. Az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálják.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.