Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2024. január 29.

Ittas sofőr kivilágítatlan Renaultja tört össze három autót Sárváron

Kivilágítatlanul cikázott este a sárvári utcákon egy személygépkocsi, ami a Gárdonyi Géza utcában végül összetolt három parkoló autót. Az okozó nem a sérülései miatt nem szállt ki a kocsijából. A 30 év körüli férfi nagyon bódultnak tűnt.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a sárvári Gárdonyi Géza utcában vasárnap este.

Nem sokkal a baleset után készült kép, az okozó még az autóban töpreng a történteken - Fotó: Olvasó

A Hunyadi János utca felé haladt egy Renault személyautó, ami áttért a menetirány szerinti bal oldalra és nekiütközött egy szabályosan parkoló Fiatnak, amit beletolt egy Suzukiba. Az utóbbi gépkocsi egy szintén parkoló Opelnek ütközött.

A parkoló Fiat totálkárosra törött

Egy olvasónk leírása alapján a Renault a Fekete híd utcában került eléjük, világítás nélkül az esti sötétségben. A Shell benzinkutat elhagyva a jármű a jelzőlámpánál gyorsítani kezdett, cikázott az úton, majd a gyalogátkelő után a forgalommal szembe haladva összetolta a parkoló autókat. A férfi ezután nem szállt ki a kocsiból.

Sárvári tűzoltók munkában

Olvasónk az utastársaival elakadásjelző háromszöget tettek ki, megnézték, hogy vannak-e sérültek, értesítették a hatóságokat és gyakorlatilag biztosították a helyszínt a tűzoltók kiérkezéséig.

Sárvári tűzoltók szabadították fel az utat a baleset után

Információnk szerint a sofőr könnyű sérüléssel megúszta az esetet, de mivel felmerült vele szemben az ittasság gyanúja, ezért őt vérvételre is előállították.

Az ittas okozó Renaultja

Egy másik károsult elmondta, hogy nem volt parkolóhely ott, ahol állni szoktak, ezért választotta a mostani helyet az autójának. Hétfőn járt volna el vele, de a feleségével együtt úgy ébresztették fel őket vasárnap este és közölték, hogy az autójuk összetört. A helyszínen szembesültek azzal, hogy a gépjármű totálkárosra törött.

Az okozó Renaultja és az elsőként összetört Fiat eleje

A helyszínre sárvári tűzoltók érkeztek, akik áramtalanították a járműveket, segítettek az úttest felszabadításában és a letakarításában is.

A címlapképet olvasónk készítette. Köszönjük a fotót!


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.