Szerző: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2017. június 14.

A szombathelyi a második legsportosabb tűzoltóság az országban

A május 31-ei „Kihívás Napja” sportrendezvényen harmadik alkalommal bizonyította rátermettségét és kitartását a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság, mellyel az országban a második helyezést ért el a tűzoltóságok között. A díjat június 13-án, Budapesten vehette át a tűzoltóparancsnok.

Két évvel ezelőtt 2015-ben csatlakozhattak először tűzoltó-parancsnokságok a Kihívás Napja sportrendezvényhez. A Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltói neves, magyar sportolók támogatásával egy egész napon át mozogtak, népszerűsítették az egészséges életmódot, ezzel felhívva a figyelmet a sportolás fontosságára.

Kihívás napja 2017.2.

A korábbi évek sikerein felbuzdulva idén is elsők között jelentkeztek a megmérettetésre a kategória tizennégy résztvevője között.

Kihívás napja 2017.3.

A tűzoltó-parancsnokságnak a második helyezésért járó emléklapot Göncz Szabolcs tűzoltó alezredes, tűzoltóparancsnok Budapesten, a Művészetek Palotájában vette át Czene Attila, magyar olimpiai bajnok úszótól, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnökétől.

Kihívás napja 2017.1.

Fotó: Csontos Ferenc Zoltán tű. törzsőrmester Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A magyar élsportoló gratulált az állomány kiemelkedő teljesítményéhez, sok sikert, jó erőnlétet és kitartást kívánt további munkájukhoz.

Végigsportolták a napot a szombathelyi tűzoltók - Kihívás Napja 2017.
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.