Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. november 20.

Kigyulladt Citroen és Suzukiba csúszó Volvo kamion Rábahídvégen

Egy rendőr és egy helyi férfi kezdte oltani azt a kisáruszállítót, aminek a motorteréből lángok törtek elő Rábahídvégen, a 8-as főúton. Közben körülbelül 150 méterre személyautó hátuljába csúszott egy kamion.

Körmend felé tartott a 8-as főúton egy Citroen kisáruszállító a zuhogó esőben, amikor az autó motortere füstölni kezdett, nem sokkal később pedig lángok is felcsaptak.
 
rh8
 
A rábahídvégi körzeti megbízott és egy helybéli férfi kezdte oltani a tüzet, egy megálló kamionostól kapott két porraloltó segítségével.
 
rh10
 
Ezzel hátráltatni tudták a tűz terjedését, amit az időközben kiérkező vasvári tűzoltók oltottak el egy sugárral. A forgalmi akadályt képző, áruval megrakott Citroent a tűzoltók a Rába híd melletti öbölbe vontatták.
 
Suzukiba csúszott egy Volvo kamion
 
A tűzeset közelében, a Bertha György utcában forgalmi okból, a 8-as főúttól visszatorlódott járművek miatt lassított egy Suzuki személyautó, a mögötte érkező kamion azonban belecsúszott a jármű hátuljába.
 
rh1a
 
A balesetben a Suzuki hölgy utasa az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett, őt a mentők kivizsgálásra a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.
 
rh6
 
A helyszínelés ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom, a járműveket helyi tűzoltók irányították.
 

Kigyulladt Citroen és Suzukiba csúszó Volvo kamion Rábahídvégen



 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.