Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály Videó: M.A. / 112Press 2024. május 09.

Videó a lángoló autóról - kiégett egy Ford az M86-oson, Szeleste közelében

A gépkocsi motorteréből kerregő hangot hallott a sofőr, ezért kitette az elakadásjelzőt és megállt az autóút szélén. Pár másodperccel később füst tört elő a motortérből, majd a lángok is felcsaptak.

Kigyulladt és teljesen kiégett egy benzinüzemű Ford személyautó az M86-os autóúton, Szeleste közelében, a Szombathely felé vezető oldalon 2024. május 9-én, délelőtt.

---Kérjük, iratkozzon fel Youtube-csatornánkra! Köszönjük!---

Az autó vezetője kérdésünkre elmondta, hogy a jármű gázadásra furcsa, kerregő hangot adott és a motor ereje is szinte nullára csökkent, ezért elakadásjelzővel kihúzódott az út szélére és megállt.

Kiégett egy Ford személyautó az M86-os autóúton, Szeleste közelében Fotó: Tánczos Mihály

A füst csak ezután tört elő a motorháztető alól. A gyerekeket gyorsan a szalagkorlát túloldalára menekítették és kiszedték az autóból a menthető tárgyakat.

Kiégett egy Ford személyautó az M86-os autóúton, Szeleste közelében Fotó: Tánczos Mihály

A házaspár kiemelte, hogy sokan megálltak nekik segíteni, amit ezúton is nagyon köszönnek. Volt, aki az oltókészülékével szaladt, míg mások étellel és itallal kínálták a bajba kerülteket.

Kiégett egy Ford személyautó az M86-os autóúton, Szeleste közelében Fotó: Tánczos Mihály

Sárvári tűzoltók érkeztek a helyszínre, azonban az autó már menthetetlen volt. Tapasztalatunk alapján az M86-os autóúton közlekedők kialakították a mentősávot, hogy a helyszínre sietők zavartalanul haladhassanak. A rendőrség a Szombathely felé vezető oldalon lezárta az autóutat a szelestei csomópontnál. Kerülni a 86-os főúton lehetett.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.