Barion Pixel
2014. május 15.

Kidőlt fák, leszakadt SEK-es tető - Viharkárok Szombathelyen

Komoly károkat okoz a vihar Vas megyében és útra dőlő fák is nehezítik a közlekedést. Szombathelyi összeállításunkban három kárhelyszínt mutatunk és érkeznek a videók is.

Fakerítés dőlt egy Audira a szombathelyi Esze Tamás utcában

Az építési területet elkerítő építmény egy hevesebb szélrohamnak adta meg magát.



Az autó tulajdonosától megtudtuk, hogy a teleknek nem tisztázott a tulajdoni viszonya, így kicsi esélyét látja annak, hogy a kárát valaki megtérítse.

Csúcsidőben szakadt le a jelzőlámpa a 86-oson

A 86-os főút Szombathelyen áthaladó szakaszán, a Rumi úti kereszteződésnél a lehető legrosszabb időben, a 16 órás csúcs idején szakadt le egy jelzőlámpa. A Magyar Közút szakembere a zuhogó esőben és a viharos szélben a tűzoltók emelőkosaras járművéből, tűzoltók segítségével szerelte fel az új jelzőlámpát a sérült helyett.

A rendőrök és a tűzoltók úgy alakították, hogy a szerelés idejére se kelljen lezárni a rendkívül forgalmas főutat, így rendőri irányítás mellett haladhatott a forgalom.



Repült az egyetem teteje

A SEK teteje nagy robajjal indult meg és az egyik "toronyról" átrepült a másikra. Az egy szinttel alatta tartózkodó, filmvetítésen résztvevő hallgatók szerint a falak is remegtek, de akkor nem tudták még, mi az a nagy robaj.


Ha valakinek nem világos, mi repült hova, akkor talán az alábbi kép segítséget nyújt.



Frissítés, 20:28 - Szombathelyen a Károly Róbert utcában is kidöntött egy fát a szél. Szerencsére személyi sérülés nem történt, csak a környéken lakók ijedtek meg a hatalmas reccsenéstől, amikor kettétört a fa.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.